View in English   View in German   View in Danish  
     
 

Marts, 2012


Dupont Lightstone er i en rivende udvikling. Vi har flyttet hovedsædet til et mere hensigtsmæssigt og effektivt miljø samt rekrutteret flere spændende medarbejdere. Dette har resulteret i mange innovative produktudviklinger og nye interessante opgaver for kunder. Snart vil alt dette være at finde på vores nye hjemmeside. We are entering the digital stone age.

3. november 2010


Runesten med lysende helleristninger til Vikingeskibsmuseet i Roskilde

 
     
 

12. September 2010


Se vores Digital Concrete Screens i teaser-videon til Phono Festival 2010.

 
     
 

15. juli 2010


Normalt viser Dupont Lightstone Digital Concrete Screens billeder ved hjælp af en projektor. Men sommetider kan vi ikke lade være med at eksperimentere med den optiske proces, som foregår i skærmen. Skyggen af et hvilket som helst objekt forstørres i skærmen, og et skarpt af objektet vises på skærmen. Denne transparens vil i fremtiden blive udnyttet i skulpturer, hvor børn får mulighed for at udforske og eksperimentere med den optiske effekter.

 
     
 

4. juli 2010


Dupont Lightstone har indledt et samarbejde med Teknologisk Institut med det formål at udvikle en industriel produktionsmetode til at fremstille digitale betonskærme med dobbeltkrumme overflader. Vi benytter i fællesskab med Teknologisk Institut en industriel robot til at bygge støbeforme til komplekse former. Vi bruger ligeledes robotteknologi til at fordele de optiske fibre jævnt på overfladen af vores nye skulpturelle digitale betonskærme. Hold øje med denne nye beton-gadget, som vil forandre og bane vejen for større digitale betonskærme i nærmeste fremtid.

 
 

 

 
 

3. juni 2010Dupont Lightstone medvirker i tyske Bauverlags magasin BFT International. Læs PDF-artiklen her. Eller læs den online her.

2. juni 2010Dupont Lightstone medvirker i MD Magazine.

 

1. juni 2010


Dupont Lightstone har udviklet lyspullerter af vores lysende beton, som vil blive installeret på pladsen foran spillestedet Tobakken i Esbjerg. Der vil blive installeret 17 lyspullerter udstyret med DMX-kontrollerede LED-lyskilder. Det vil være muligt at besøge deres hjemmeside, hvor de besøgende selv kan designe sit eget lysshow, som vil blive vist på lyspullerterne på pladsen.

 

29. maj 2010Dupont Lightstone medvirker i fagbogen med byggematerialer, MADE OF..-

 

16. maj 2010Dupont Lightstone medvirker i Fyens Stiftstidende. Læs PDF-artiklen her.

 
2. maj 2010


Dupont Lightstone har ansat Finn Hinze som Business Development Director. Finn Hinze har mere end 20 års erfaring indenfor konkurrende industrier.  Senest var Finn Hinze ansat som General Manager for Nestlé i Hong Kong, hvorfra han har med det kinesiske marked. Dupont Lightstone vil med Finn Hinzes erfaring og indsats sikre sig en plads på de internationale markeder i vækst gennem effektiv tilstedeværelse i Asien.

 

24. april 2010Dupont Lightstone skabte blikfang for den danske betonproducent HaarupBAUMA 2010. En af Dupont Lightstones transportable Digital Concrete Screens optr�dte p� byggemessen, BAUMA 2010 i München. Betonskærmen tiltrak forundrede besøgende til Haarups messestand.

I fremtiden vil skærmen fungere som et velkomstskilt ved Haarups hovedkvarter i Silkeborg.

 
15. februar 2010


Dupont Lightstone har ansat Bo Jacobsen som administrerende direktør. Bo Jacobsen er desuden investor i Dupont Lightstone. Bo Jacobsen har gennem mange år opnået stor erfaring med forretningsudvikling gennem egne virksomheder i Danmark og Frankrig.

 

20. oktober 2009En af Dupont Lightstone's Digital Concrete Screens tiltrak måbende festivalgæster ved det pumpende, elektroniske musikevent i Odense, Phono Festival

 
28. december 2008


Dupont Lightstone medvirker i Fyens Stiftstidende. Læs PDF-artiklen her.
 

7. december 2008


Her ses en tidlig prototype af en Digital Concrete Screens med 19.200 pixels af størrelsen 128x96cm og med en pixelafstand på 8mm. Mange timers udvikling skulle til for at skabe denne skærm bestående af fire skærmmoduler. De mørke områder på nogle af skærmmodulerne har været en vigtig erfaring i arbejdet for at forbedre produktionsprocessen. Det har blandt andet haft betydning for valget af materiale og støbemetoden.

 
6. maj 2008


Dupont Lightstone medvirker i tv-indslaget "Fyn in Front" på TV2 FYN.
 
19. oktober 2007


Dupont Lightstone´s Christoffer Dupont medvirker i Det skabende menneske, et teaterstykke af Bent Nørgaard, som støtter et intenst og humoristisk fokus på innovative mennesker og deres måde at arbejde på.

 

22. marts 2007Dupont Lightstone vinder en præmie på 10.000 kr på Venture Cup, og ender i top 5 blandt hundredevis af deltagende iværksættervirksomheder.

Venture Cup Winner 2007

 

17. november 2006Christoffer Duponts opfindelse af den digitale betonskærm skaber overskrifter pa nationalt tv, da TV2's Go' Morgen Danmark præsenterer skærmen.