Dupont Lightstone

Dupont Lightstone har siden 2006 udviklet og fremstillet lys i beton.

 

Ved at kombinere lys og beton har Dupont Lightstone skabt et nyt byggemateriale som kan transportere lys igennem sig. Denne opfindelse kan bringe dagslys ind i mørke rum uden vinduer og hele bygninger bliver til lysende skulpturer. Men måske er det mest revolutionære ved Dupont Lightstones opfindelse, at det er muligt at skabe levende billeder direkte på overfladen af vægge og gulve.

 

Vores mission er at omdanne hele bygninger til lysende, digitale skulpturer. Dupont Lightstone giver arkitekter, bygherrer og selv private muligheden for at skabe lys og levende billeder på alle tænkelige overflader. Ved at indstøbe fiberoptik i beton får vi nye ubegrænsede muligheder for at skabe fremtidens byggerier.

 

Det hele begyndte i 2006, da den unge ingeniør, Christoffer Dupont, opdagede at risikoen for hærværk havde stor indflydelse på, hvor man med eksisterende skærmløsninger kunne vise billeder. Han fik idéen til at skabe gigantiske hærværkssikre skærme ved hjælp af fiberoptik og beton. En prototype gjorde det klart, at denne teknologi fungerede overbevisende.

 

Siden da er der sket meget for Dupont Lightstones lysende idé. Dupont Lightstone har opnået verdensomspændende patent på opfindelsen. Og interessen og begejstringen for produkterne breder sig også langt udover de danske grænser. Dupont Lightstone er baseret på tekniske kompetencer, som er blevet yderligere styrket med en stærk og erfaren ledelse.

 

Dupont Lightstone udvikler konstant nye produkter og deltager i projekter, hvor nye idéer prøves af. Dupont Lightstones kunder har ofte idéer og ønsker til nye anvendelser af teknologien. Det er en inspirerende proces for alle parter, hvorfor alle tanker og idéer velkomne. Derfor - hvis du har et forslag eller et spørgsmål til, hvordan du kan skabe lys og billeder i dit byggeprojekt, er du velkommen til at ringe eller sende en email til os.

Dupont Lightstones investorer er :

 

Ministeriet for videnskab, teknologi og udvikling

 

Syddansk Teknologisk Innovation A/S

 

Confac A/S

 

Schramm Jacobsen Holding

 

Copyright © All Rights Reserved Dupont Lightstone, Lindhovedvej 18, Helnæs, 5631 Ebberup, Danmark Mail: info@dupontlightstone.com